Онлайн TV FM радіо FM пауза

Карітас провів тренінг з домедичної допомоги для жителів Долинської ТГ

Новини

Працівники Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ у співпраці з організацією «Управління Верховного комісара ООН у справах біженців» провели тренінг з надання домедичної допомоги для жителів та внутрішньо переміщених осіб Долинської територіальної громади.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Карітас Івано-Франківськ.

Тренінг з надання першої домедичної допомоги відбувся у м. Долина біля міського озера. На заході медична працівниця Катерина Ковалик розповіла, як зрозуміти, що людина потребує невідкладної допомоги та про послідовність дій при наданні першої домедичної допомоги.

Присутні дізналися як допомогти людині при інсульті, серцевому нападі, епілепсії. Обговорили як діяти при потраплянні стороннього предмету у дихальні шляхи, а також як реагувати на алергічні напади. Отримали знання як правильно зупинити різного виду кровотечі та що робити при опіках чи обмороженнях. За допомогою макету «Михася» учасники заходу попрактикувалися надавати першу невідкладну допомогу в різних неочікуваних ситуаціях.

Заходи відбулися у рамках проекту «Захист внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській області» у партнерстві з УВКБ ООН.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua