Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калуській ТГ передали районну лікарню. Відео

Новини

Калуській міській територіальній громаді передали районну лікарню. Відповідне рішення ухвалила Калуська районна рада на позачерговому своєму засіданні.

Крім того, депутати внесли зміни до бюджету, збільшивши його дохідну частину на понад 2 млн гривень, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

Калуська районна рада вийшла із засновників комунального некомерційного підприємства «Районна лікарня Калуської районної ради», делегувавши повноваження засновника Калуській міській раді, а також передала безоплатно у комунальну власність Калуської територіальної громади майновий комплекс районної лікарні, а також рухоме майно, яке закріплене за ним.

Однак, за словами Михайла Лавріва, на сьогодні виникла загроза того, що немає передбаченого фінансування на сплату енергоносіїв, а ПДФО підприємство сплачує в міський бюджет, тож є всі підстави для того, щоб місто могло бути засновником та утримувало дане підприємство, зокрема в частині енергоносіїв. Крім того, керівництво райради уже зустрічалося з Калуським міським головою з цього приводу.

Також депутати внесли зміни до районного бюджету, спрямувавши вільний залишок коштів, який склався станом на 1 січня поточного року в сумі 2 млн 289 тисяч гривень, на забезпечення діяльності районної ради. Розглянули кілька питань щодо приймання-передачі майна.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua