Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калушанам презентували книгу про життя Слов’янська у період окупації. Відео

Новини

Калушанам презентували документальне видання «Місто, з якого почалася війна» про життя Слов’янська у період окупації. До книги увійшли 10 досліджень дев’яти авторів, четверо з яких завітали до Калуша.

«Місто, з якого почалася війна» – це свідчення 78 постраждалих та свідків порушень прав людини у Слов’янську. Розповіді задокументували та описали представники правозахисної коаліції «Справедливість заради миру на Донбасі», які намагалися зробити глибокий документальний аналіз подій, що мали місце під час окупації, а згодом і звільнення міста у 2014-2018 роках. 

Правозахисники зібрали свідчення цивільних про пошук примирення, надання медичної допомоги, життя підлітків у ході воєнних дій, а також зробили аналіз інформаційного впливу російської пропаганди на місцеві медіа. Окрім цього,  важливими є свідчення цивільних про торгівлю людьми, релігійні переслідування, катування, обстріли, мінування Слов’янська. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua