Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківській громаді виповнилось два роки: як пройшло святкування. Відео

Новини

Івано-Франківській громаді – два роки! Це зовсім небагато. Втім, вже є чимало здобутків, певні місцеві чиновники. Тож, аби іванофранківці та гості міста мали змогу на власні очі побачити, чим же багата громада – зібрали усіх до купи.

Поезія надихає людей, певен відомий на Прикарпатті поет Володимир Присяжнюк. На святі об’єднання громад він презентує рідне село Черніїв, а заразом й свою творчість.

А от село Колодіївка багате на цілющий мед. Ось вже кілька років поспіль пасічник Василь Мануляк доводить, що не варто залишати рідне.

Таких унікальних людей з 18-ти сіл два тому об’єднали в єдину Івано-Франківську громаду.  Добре пам’ятає часи, коли розпочався процес єднання народна депутатка України Оксана Савчук.  Зізнається, було не легко.

Ну і яке день народження без подарунків. Найактивніші громади Івано-Франківської ОТГ, які є комфортними для життя, отримали від міської ради медалі села.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua