Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська область отримала кошти на придбання житла для прийомних родин. Відео

Івано-Франківська область отримала кошти на придбання житла для прийомних родин Новини

Фінансування для прийомних родин. Цьогоріч Івана-Франківська область отримала державну субвенцію у сумі понад 45 мільйонів гривень. За ці кошти планують придбати 7 дитячих будинків сімейного типу, які виховують від 5 до 10 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Подбати про дітей. В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації відбулась нарада, де в.о. начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Марія Євчук розповіла про придбання житла для переміщених дитячих будинків сімейного типу.  Адже Івано-Франківська область отримала державну субвенцію у сумі понад 45 мільйонів гривень на придбання житла для великих прийомних родин.  

За кошти державної субвенції планують придбати 7 дитячих будинків сімейного типу. Вже здійснено огляд житлових приміщень в Тисмениці, Галичі, Бурштині та Івано-Франківську. Марія Євчук розповідає, є певні норми облаштування житла відповідно до чинного законодавства.

До слова, під час повномасштабного вторгнення до Івано-Франківської області приїхали чотирнадцять великих прийомних сімей.

Головне зображення: https://derhachivska-ssd.danet.kh.ua/wp-content/uploads/2020/06/%D0%94%D0%BE%D0%BC-820×510.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua