Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківськ готується до ймовірного вторгення російських військ. Відео

Новини

Не панікуємо, але маємо бути готовими. Івано-Франківськ готується до ймовірного вторгення російських військ. Відтак, відбулось позачергове засідання комісії ТЕБ і НС.

Держслужбовці та керівники сфери критичної інфраструктури обговорили можливість забезпечити місто електро- та водопостачанням у разі небезпеки. А також розміщення біженців.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків запевняє, місто готове до будь-якої ситуації. А з бюджету виділили кошти на забезпечення резервного живлення та придбання додаткових медикаментів.

Напрочуд важливо забезпечити роботу комунальних підприємств. Також у магазинах має бути достатня кількість основних продуктів харчування.

Обговорили й готовність приймати людей зі Сходу України. Мер каже, у разі “потреби” Івано-Франківська громада зможе прийняти близько 30 тисяч осіб. В першу чергу, йдеться про мешканців міст-побратимів.

Найближчим часом у місті посилять патрулювання. Особливу увагу приділятимуть пам’ятникам та об’єктам, де можуть відбуватися провокації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua