Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ювенальні поліцейські провели пізнавальний урок для маленьких ліцеїстів

Новини

Працівники ювенальної превенції Івано-Франківщини ознайомили учнів молодших класів одного із місцевих ліцеїв з специфікою роботи поліцейських.

Поліцейські щодня відвідують навчальні заклади міста та організовують для школярів пізнавальні лекції. Цікаві зустрічі – частина повсякденної роботи ювенальних поліцейських, які допомагають побудувати довірливі, дружні стосунки з підростаючим поколінням та покращити правову обізнаність дітей. Про це повідомила Поліція Івано-Франківської області.

Під час зустрічі правоохоронці розповіли юним школярам основні правила дорожнього руху, пояснили як безпечно переходити дорогу, наголосили про необхідність використання світлоповертаючих елементів на одязі у темну пору доби. Також розповіли про «булінг» та пояснили як не стати жертвою цькувань.

Діти активно брали участь в обговоренні. А наприкінці уроку кожен мав можливість приміряти поліцейське спорядження. Всі учасники отримали заохочувальні призи – світлоповертаючі жилети, флікери та кульки.

Такі уроки прикарпатські поліцейські проводитимуть й надалі у всіх навчальних закладах області. Адже безпека дітей повсякчас в пріоритеті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua