Онлайн TV FM радіо FM пауза

Історія українського героя Владислава Кривошеєва. Відео

Новини

Без бойового досвіду та жодних вагань. Прикарпатські хлопці та дівчата з перших днів повномасштабної війни стали на захист нашої держави. Спершу – пройшли начання, а згодом – поїхали на передову. Ми розпочинаємо серію розповідей про бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Далі – історія Владислава Кривошеєва.

Був блогером та розвивав автоспорт в Івано-Франківську. Таким було життя 26-річного Владислава Кривошеєва до 24 лютого. Та після перших почутих вибухів у рідному місті, пригадує хлопець, усе змінилось. Розповідає, жодного бойового досвіду у нього не було. Усьому доводилось вчитись. Свій перший виїзд на позиції Владислав оцінює позитивно. Каже, із завданням впорались.

Усі операції, каже військовий-зв’язківець, попри присутній страх – виконують на позитиві. Адже без цього – на війні ніяк. Останній проведений бій, розповідає Владислав, був важкий та довготривалий.

Характер війни, вважає зв’язківець, сьогодні змінився. Та, попри це, Владислав після лікування хоче повернутись на передову до своїх побратимів і здобути перемогу над окупантами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua