Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ірак евакуював з Білорусі своїх громадян. Відео

Новини

З рюкзаками й усе ще в зимовому одязі іракські мігранти прибувають до аеропорту Багдада. Сотні людей евакуювали з Білорусі після того, як багато хто провів тижні на кордоні з Польщею, намагаючись прорватися до ЄС. 

А це новий міграційний табір у Білорусі на кордоні з Польщею. До складського ангара перемістили всіх, хто жив у наметах і просто неба.

Тут уже тепліше, роздають ковдри. Щоправда, доводиться стояти в черзі до розетки, щоб зарядити телефон. Миються на вулиці хто як може.

У ЄС звинувачують у кризі Білорусь. Кажуть, що Олександр Лукашенко розпорядився спростити видачу віз та збільшити кількість рейсів для жителів Близького Сходу.

Білоруський президент це заперечує. За його словами, він не має до цього жодного стосунку. Проте додає, що захищати Євросоюз від мігрантів не буде, оскільки проти нього запровадили санкції.

Ще він каже, що провів переговори з німецькою стороною, щоби переконати її прийняти людей. Утім, міністр внутрішніх справ ФРН нещодавно заявив, що приймати мігрантів його країна не буде.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
1
rai.ua