Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іноземні делегації відвідали Алею Слави в Калуші

Новини

У рамках відзначення 587 річниці від дня першої письмової згадки про місто Калуш громаду відвідали представники міст-побратимів як з України, так і з Європи: Новогродівської громади, м. Полтави, м. Горліце (Польща) та м. Ліпштадт (Німеччина).

Про це повідомляє Калуська міська рада.

«Візити делегацій з українських міст, з Польщі та Німеччини є важливими для Калуської громади для подальшої співпраці, розвитку та взаємодопомоги».

У складі офіційної делегації з польського міста Горліце приїхали секретар міської ради Robert Ryndak та заступник керівника відділу освіти, культури і промоції Marcin Gugulski.
Із німецького міста Ліппштадт – міський голова Arne Moritz, заступники мера Sabine Pfeffer, Franz Gausemeier, фотожурналіст Dieter Tuschen.

Делегації з міст-побратимів у ході свого візиту відвідали заходи, які відбувалися в рамках Дня міста. А також віддали шану полеглим Героям на Алеї Слави.

«Це була ініціатива наших гостей. Щиро дякуємо за небайдужість та прояв уваги до наших загиблих Захисників. Ми цінуємо підтримку всіх наших партнерів. І усвідомлюємо, що на цьому шляху ми не самі», – зазначив міський голова Калуської ТГ Андрій Найда.

Гості з міста-побратима Ліппштадт (Німеччина) – мер Arne Moritz та його заступники Sabine Pfeffer та Franz Gausemeier відвідали Калуський геріатричний центр.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua