Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які зміни чекають на тих, хто вирішив придбати нерухомість у цьому році. Відео

cc2b78d orenda neruhomist 2 - Які зміни чекають на тих, хто вирішив придбати нерухомість у цьому році. Відео - rai.ua Новини

10 жовтня набули чинності два закони, які стосуватимуться особливостей оподаткування майбутнього об’єкту нерухомості та особливостей цивільного обороту об’єктів незавершеного будівництва.

Порядок оподаткування операцій з продажу чи обміну об’єктів нерухомого майна, зокрема квартир, житлових чи дачних будинків, земельних ділянок під такими об’єктами, земельних ділянок, що не перевищують норми безоплатної передачі залишився незмінними.

При продажів об’єктів нерухомості, які оподатковуються за ставкою 18 відсотків, платники можуть зменшити отриманий дохід на суму документально підтверджених витрат на придбання об’єкта нерухомості.

Водночас, новий закон додає нові об’єкти нерухомості та визначає порядок їх оподаткування.

Для громадян доходом від продажу протягом року подільного чи неподільного об’єкта незавершеного будівництва буде вважатися різниця між ціною купівлі і ціною продажу.

Також даним Законом внесено зміни щодо оподаткування податком на додану вартість та податком на прибуток підприємництва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua