Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Хоробре серце”: батько і син із Шотландії допомагають Україні. Відео

Новини

Своєрідний сімейний підряд. Шотландці Адама Еніс та його батько Браян допомагають Україні здобути перемогу. Адам воює, а його батько волонтерить. Цього разу обидвоє приїхали до Коломиї. Батько привіз автівки, як волонтер британської організації «Jeeps for peace». До речі, як він зізнається, нічого не знав про рішення сина піти воювати за Україну:

“В той час коли почалася у вас війна, ми перебували в Тайланді, де мешкає наша дочка. Адам мав нас зустріти із літка по поверненню додому. Однак зв’язатися з ним телефоном було неможливо. Дружина сказала мені: “Сподіваюся він не в Україні”. І тільки вдома ми зрозуміли, що він поїхав на війну до вашої країни. Ми хвилювалися та мужньо сприйняли його вибір і зараз жодних сумнівів у нас немає.”

Щодо сина, то він у Шотландії має власну автомайстерню. Однак, коли дізнався про війну в Україні, то вирішив приїхати до нашої держави та вступити до лав інтернаціонального легіону.

Наразі Адам є головним сержантом роти “Спартан” 151 бригади ЗСУ. А до цього брав участь у боях за Ірпінь, Бучу та Гостомель.

Побратими дали шотландцю позивний “Хоробре серце”. Він певен, що воюватиме тут до нашої повної перемоги. А батько допомагатиме фронту як волонтер.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua