Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Нацполіції відзначив кращих слідчих державними та відомчими нагородами та званнями

Новини

За вагомий внесок у захист країни під час повномасштабного вторгнення росії та з нагоди Дня слідчого України слідчі Національної поліції України отримали заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя» та нагрудні знаки «За відзнаку в службі», а також чергові звання та цінні подарунки.

Нагороджуючи присутніх, Голова Національної поліції України Іван Вигівський наголосив, що пишається кожним слідчим, хто не дивлячись на максимальне навантаження, яке мають всі поліцейські під час повномасштабної війни, повністю віддаються справі відновлення справедливості, а також документують воєнні злочини рф.

«90% з усіх зареєстрованих воєнних злочинів розслідуєте саме ви, і це велика відповідальність, аби завдяки вашій роботі російські окупанти та злочинці отримали покарання у воєнних судах та трибуналах. Я дякую кожному і кожній, хто тримає цю високу планку розслідування злочинів. Ви ризикуєте своїм життям щодня на місцях подій, і на жаль, за час повномасштабного вторгнення серед слідчих також є як загиблі, так і поранені», – зазначив Іван Вигівський.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх героїв та жертв війни.

«Кожен з вас має розуміти, яку надважливу роботу щодня виконуєте. В цей нелегкий для країни час ви ризикуєте, але рятуєте життя та долі людей — професійно виконуєте свою роботу. Я щиро вдячний за самовіддану службу. Будьте впевнені: вклад кожного з нас в розбудову правової держави — значний та вагомий», – наголосив Перший заступник Голови Нацполіції – начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua