Онлайн TV FM радіо FM пауза

Губернатор Техасу обіцяє добудувати прикордонний мур, який зводив Дональд Трамп. Відео

Новини

Губернатор штату Техас Грег Ебботт закликав президента Джо Байдена відновити міграційні стратегії Трампа. Свою заяву він зробив після страшного інциденту в його штаті.

На околиці міста Сан-Антоніо виявили покинуту вантажівку. А в її закритому кузові було тіло 51 нелегального мігранта. Люди були замкненими всередині в умовах екстремальної спеки без води та кондиціонера.

Ще 13 людей вижило. Більшість у важкому стані в реанімації. У деяких загиблих знайшли посвідчення особи. Здебільшого це громадяни Мексики.

Зі слів Ебботта, необхідно припинити практику, коли нелегалів на території США спочатку ловлять, а потім майже одразу відпускають. Також він уважає, що потрібно почати застосовувати те, що вже є.

Ебботт каже, що збирається збільшити на кордонах кількість офіцерів, а ще зробити більше контрольно-пропускних пунктів. Також він обіцяє продовжити те, що не встиг закінчити Трамп.

Джо Байден прийшов до влади в січні 2021 року. Після цього він почав послаблювати жорсткі міграційні обмеження Трампа. Водночас до південного кордону США з новою силою ринув потік нелегальних мігрантів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua