Онлайн TV FM радіо FM пауза

Грузоперевозки з США з компанією Wingo

Новини

Сполучені Штати Америки є беззаперечними лідерами в міжнародній торгівлі. Товари та послуги, вироблені провідними світовими компаніями-гігантами, відрізняються високою якістю, користуючись авторитетом на міжнародному ринку. Україна є торговим партнером США, що дозволяє вітчизняним підприємцям успішно вести бізнес з американськими виробниками. Основними імпортними статтями є автомобілі, товари для будинку, електроніка, техніка, одяг, взуття, косметика.

Транспортно-логістична компанія Wingo пропонує свої послуги транспортування американських товарів в Україну за прийнятною вартістю. Напрацьований багаторічною працею досвід допомагає прораховувати оптимальні маршрути, пропонувати різні варіанти транспортних засобів, надавати допомогу при проходженні митного очищення.

Способи доставки вантажу з США в Україну

Вантажоперевезення з США пов’язані з певними труднощами, пов’язаними зі специфікою законодавчої бази країни. Вся справа в тому, що в кожному штаті Америки закони, які регламентують міжнародні перевезення відрізняються умовам, обмеженням, правами. Також, не варто забувати про питання національної безпеки, які винесені в ряд найбільш пріоритетних в цій країні. У зв’язку з цим, для того, отримати партію придбаного товару і поставити цей процес на потік, необхідно заручитися підтримкою надійного транспортного партнера.

Компанія Wingo займається вантажоперевезеннями з США протягом досить тривалого часу. Ми готові запропонувати нашим клієнтам:

  • морські перевезення – тривалий, але бюджетний варіант
  • авіа транспортування – швидко, але досить затратно.

Морські вантажоперевезення припускають використання контейнерів, в які поміщається партія товару замовника. Залежно від габаритів, покупець може орендувати повноцінний контейнер і оплачувати повну його вартість або скористатися можливістю організувати доставку збірного вантажу. В цьому випадку, в контейнер поміщуються товари декількох отримувачів, кожен з яких оплачує виключно свої м2. Подібне рішення допомагає знизити витрати на транспортні послуги і зробити доставку з США максимально вигідною.

Авіаперевезення: плюси

Авіа доставка, незважаючи на відносно високу ціну послуги, користується незмінно високим попитом серед вітчизняних підприємців. Це легко пояснити тим фактом, що транспортування по повітрю забирає всього пару днів. Партія придбаного товару може прибути до замовника в чітко зазначені терміни, без затримок, зривів і зволікань.

Вартість експрес авіа доставки можна знизити, організувавши мультимодальне вантажоперевезення. Товар долітає до одного з аеропортів Європи, звідки автомобільним або залізничним транспортом добирається до точки прибуття. Вибір оптимального маршруту і транспортного засобу залежить від бюджету, специфіки доставляється вантажу і вимог одержувача.

Переваги співпраці з компанією Wingo

Перебуваючи на транспортному ринку вже більше десяти років, наша компанія навчилася організовувати вантажоперевезення з США з будь-якої точки країни. Пропонуємо своїм клієнтам:

  1. пошук, ведення переговорів та викуп товару у продавця
  2. розрахунок оптимального маршруту
  3. вибір транспортного засобу
  4. підготовку супровідної документації
  5. упаковка, маркування, навантаження / вивантаження товару
  6. моніторинг стану вантажу на протязі всього шляху прямування
  7. беремо на себе бюрократичну тяганину з документацією для проходження митниці
  8. організацію митного очищення в один день
  9. доставка вантажу одержувачу в будь-яке місто країни (за попередньою домовленістю).

До кожного клієнта знаходимо індивідуальний підхід. Пропонуємо повний пакет логістичних послуг за низькою ціною. Підсумкова вартість співробітництва виводиться з урахуванням таких факторів, як габарити, вага, обсяги, специфіка вантажу, точка відправки та отримання, заявлений бюджет і побажання замовника щодо термінів. Чи не боїмося складних питань, беремося за виконання нестандартних завдань. Для отримання додаткової інформації просимо телефонувати за вказаними на сайті компанії телефонами або надіслати заявку електронною поштою.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua