Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській ОВА студентам вручили сертифікати на отримання стипендій. Відео

Гроші

В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації вручили сертифікати на отримання стипендій студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти. Загалом – це 20 осіб.

Серед тих, хто отримав стипендію є Неля Нагорняк – студентка Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. Каже, приємно, що її зусилля не даремні:

«Це для мене як нагорода за працю. Я робила це для себе, для загального розвитку, адже в майбутньому прагну стати філологом. Але стипендія – це таке невеличке заохочення працювати дальше».

Стипендію отримав і Віталій-Іван Худзік – студент Івано-Франківської академії Івана Злотоустого. Зізнається, що минулий рік для нього був дуже успішний. Він здобув чимало перемог у різноманітних освітніх конкурсах:

«Однією із таких ключових нагород – це була грамота «Юні знавці Біблії-2023» з тематикою: «Ростемо патріотами – захисниками рідної землі». Це моя написана праця, яка була презентована. І журі її гідно оцінили».

Очільниця Прикарпаття Світлана Онищук зазначає, що важливо підтримувати талановитих і обдарованих дівчат та хлопців, які добре вчаться та мають високі здобутки в олімпіадах:

«Це 10 студентів вищих навчальних закладів – для них видаються сертифікати на рік сумою 33 тисячі гривень. І також 10 дітей з наших фахових коледжів – сертифікати вартістю 24 900 гривень».

Ця сума розподіляється на рік та приходить стипендіатам щомісяця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua