Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківщина реалізовуватиме шість проєктів на суму понад 16 мільйонів

Гроші

Шість проєктів на загальну суму понад 16 мільйонів євро грантових коштів реалізовуватиме Івано-Франківщина. Йдеться про проєкти у сфері довкілля та інфраструктури.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація:

«Спільно з колегами з шести областей України і чотирьох польських воєводств було затверджено результати першого конкурсу проєктних заявок пріоритету «Довкілля» – від Івано-Франківської області подано 14 проєктів».

Заступник голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Віталій Ільчишин разом з директором департаменту міжнародного співробітництва і євроінтеграції громад Олександром Зрайком з робочим візитом в Польщі взяли участь у четвертому засіданні Моніторингового комітету програми Ingterreg NEXT «Польща – Україна 2021-2027».

До фінансування рекомендовано 4 проєкти на загальну суму понад 6,3 мільйонів євро. Також затверджено перелік великих інфраструктурних проєктів, рекомендованих до фінансування – від області таких є 2 із загальним бюджетом понад 10,2 мільйона євро.

В рамках засідання обговорено також поточний стан та подальші кроки реалізації Програми у 2024 році, зокрема проведення конкурсів проєктних заявок за пріоритетами «Доступність» та «Кордони» і початок функціонування Фонду малих проєктів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua