Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківець пересилав ув’язненим наркотики: його засудили

Новини

За підтримки публічного обвинувачення окружною прокуратурою міста Івано-Франківська засуджено місцевого жителя за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, до позбавлення волі на строк 6 років із конфіскацією майна. 

Про це пише РАІ з посиланням на прокуратуру Івано-Франківської області.

Івано-Франківським міським судом з’ясовано, що громадянин при невстановлених обставинах придбав заборонені в обігу наркотичні засоби та психотропні речовини, які в подальшому передав у посилці до установи виконання покарань. 

Під час огляду посилки, що адресувалася одному з ув’язнених, працівниками установи були виявлені підозрілі згортки. Злочин учинено в період непогашеної та незнятої судимості за скоєння попереднього злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що є обставиною, яка обтяжує покарання.

 У судовому засіданні прокурори довели вину обвинуваченого в повному обсязі. Враховуючи рецидив злочинів, правопорушнику призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі до 6 років 3 місяців.

Як повідомляло РАІ, в одній із закинутих будівель колишньої солеварні Долинської ТГ поліцейські виявили неповнолітніх, які мали при собі поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, візуально схожою на суміш подрібнених частин рослини коноплі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua