Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Долинщині спіймали підлітків з наркотиками. Фото

Новини

В одній із закинутих будівель колишньої солеварні Долинської ТГ поліцейські виявили неповнолітніх, які мали при собі поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, візуально схожою на суміш подрібнених частин рослини коноплі.

Про це повідомила Долинська міська рада на сторінці у Facebook, пише РАІ. Поліція буде проводити перевірку, а вилучену речовину відправлять на експертизу.

“Поліцейські офіцери Долинської ТГ націлюють батьків спостерігати за зміною поведінки своїх дітей, їхніх психічних та емоційних станів, безпричинні зміни настрою, млявість, дратівливість, агресивність, апатія, до того, що раніше викликало інтерес. При виявленні таких станів просимо повідомляти нас, офіцерів громади, або відповідні служби для надання негайної допомоги”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та викрили підозрюваного у вчиненні щонайменше п’ятьох квартирних крадіжок лише за два місяці поточного року. Крім того, правоохоронцям вдалося довести причетність чоловіка і до збуту наркотиків на території Івано-Франківської області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua