Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє осіб загинуло та двоє дітей травмованих у ДТП на Івано-Франківщині

Новини

На дорогах області трапились аварії у Яремчі, Косівській територіальній громаді та Снятині. За всіма фактами аварій поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

ДТП з травмованими дітьми-пішоходами трапилась 27 липня близько 15 години у Яремче, по вулиці Свободи. Відомо, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 1953 року народження, мешканець Тернополя, рухався у сторону Делятина. Керманич не дотримався безпечної швидкості руху та допустив наїзд на двох дітей пішоходів. Останні переходили дорогу на пішохідному переході з ліва на право відносно руху водія.

Травмованих дітей доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Яремче та Микуличина, 2012 та 2011 років народження.

Водія перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Результат – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наступна автопригода трапилась 28 липня близько 10:30 у Косівській тергромаді. На місці аварії правоохоронці з’ясували, що на проїжджій частині моста у населеному пункті Яворів, водій вантажівки «ЗІЛ 131», не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Опісля, з’їхав з моста у річку.

Як результат, 55-річний керманич, місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці.

Ще одна смертельна аварія мала місце сьогодні, 29 липня о 05:40. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце аварії встановила, що 56-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 313» рухався у сторону Чернівців. Керманич не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет. Та допустив зіткнення із бетонною електроопорою.

Внаслідок ДТП 41-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні.

Водій-тверезий.

За обома фактами слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua