Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє киян засуджені за умисне вбивство колишньої дружини одного з них

Новини

За принципової позиції прокурорів Київської міської прокуратури судом присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області ухвалено вирок двом чоловікам.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора

Їх визнано винними у викраденні людини, її умисному вбивстві, незаконному заволодінні транспортним засобом, придбанні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу. Обох засуджено до довічного позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що один з чоловіків, не погоджуючись з порядком розподілу майна після розлучення, в жовтні 2019 року запропонував своєму знайомому вбити колишню дружину та заволодіти її майном.

Чоловіки ретельно спланували та організували вбивство. Під вигаданим приводом жінку запросили на зустріч. Не розуміючи справжньої мети цієї зустрічі, вона погодилась на пропозицію. У день злочину з метою конспірації, чоловіки залишили мобільні телефони вдома.

Вже на зустрічі вони силою посадили жінку до автомобіля та вивезли до лісосмуги на території Бориспільського району Київської області, де завдали численні удари заздалегідь підготовленим ножем та битою. Травми виявилися несумісними з життям.

Вбивши жінку, вони забрали її золоті прикраси, гроші та автомобіль «Land Rover Discovery». Машину чоловіки перегнали на територію Васильківського району Київської області, де переховували на подвір’ї з метою подальшого продажу.

Без матері залишилися двоє синів, одному з них – 5 років.

Головне зображення: https://www.volyn24.com/img/modules/news/0/7e/3cb674b44011a2ce97d51112790d27e0/original-photo.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
rai.ua