Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дві сестри з міста Яремче почали виготовляти екоторбинки для продуктів. Відео

2 0azs 0b - Дві сестри з міста Яремче почали виготовляти екоторбинки для продуктів. Відео - rai.ua Новини

Дівчата розуміють, що поліетиленові пакети – це неекологічно та шкідливо для довкілля. Хорошої альтернативи вони не знайшли, тож вирішили створити екосумки власноруч.

Усе почалось із толоки. Дві сестри з Прикарпаття змалечку переймались збереженням довкілля та екологією. Ще у школі Ольга та Валентина Заєць активно впорядковували вулиці та парки рідного Яремча.

Закінчивши школу дівчата переїхали у Івано-Франківськ. І тут не припинили свою екологічну діяльність. Помітивши, що знайти альтернативу шкідливому поліетилену важко, почали виготовляти екоторбинки.

Набір мішечків для фруктів, овочів та сипучих продуктів можна придбати всього за 100 гривень , а користуватись ними – роками.

Торбинки можна використовувати не тільки для зберігання чи придбання продуктів, а й для інших речей. До прикладу, одягу чи взуття.

Сестри мають й ще одну благородну мету – частину виручених коштів дівчата відправляють на підтримку Збройних сил України.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua