Онлайн TV FM радіо FM пауза

ДТП з потерпілими на Прикарпатті: поліцейські розпочали кримінальні провадження. Фото

Новини

Аварії трапились в Болехівській та Делятинській територіальних громадах. Потерпілі – велосипедист та пасажир мотоцикла. Всі обставили аварій встановлюють поліцейські.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

31 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в Болехівській територіальній громаді.

На місце було скеровано слідчо-оперативну групу. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний водій автомобіля «Шкода», мешканець с. Гошів, рухаючись дорогою Н-10 Стрий-Чернівці, не врахував дорожні обставини, не обрав безпечну дистанцію та допустив зіткнення із 66-річною велосипедисткою, яка рухалась в попутньому напрямі та раптово здійснила поворот ліворуч.

Потерпілу велосипедистку з тілесними ушкодженнями доставили до місцевої лікарні.

Водія поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Встановлено, що він був тверезий.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась в с. Білі Ослави, Делятинської територіальної громади.

Правоохоронці з’ясували, що близько опівночі 34-річний керманич мотоцикла «Exdrive CRF 300», проїжджаючи пряму ділянку дороги, проявив неуважність, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Відтак наїхав на бетонний паркан.

27-річний пасажир мотоцикла, мешканець с. Чорний Потік, отримав тілесні ушкодження. Його та водія доставили в лікарню. У керманича медики відібрали кров для проведення експертизи на виявлення алкоголю в крові. Проходити відповідний тест на місці ДТП мотоцикліст відмовився.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція Івано-Франківщини наголошує на дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua