Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дорогу у Карпати хочуть робити безпечнішою. Відео

Новини

Вісім смертей за пів року. Дорогу у Карпати хочуть робити безпечнішою. Для цього голова Івано-Франківської громади пропонує встановити камери на трасі Н-09.  Йдеться про ділянку дороги, яка пролягає між селами Березівка, Черніїв і Тисменичани.

3 січня ввечері у селі Березівка трапилась смертельна аварія. 67-річний франківець на мікроавтобусі “Фольксваген Транспортер” наїхав на 66-річного жителя Березівки, який перетинав проїзну частину дороги. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Це вже восьма смертельна ДТП на цій ділянці дороги за 6 місяців.

Очільник Івано-Франківської громади запропонував встановити тут камери, які фіксуватимуть перевищення швидкості. Він вважає, що таким чином кількість аварій зменшиться.

Окрім того, у Тисменичанах вже встановили світлофор. Найближчими днями, обіцяє заступник міського голови Михайло Смушак, він запрацює.

Загалом упродовж новорічних вихідних на Прикарпатті трапилось майже 40 аварій. Серед них 5 – з травмованими і 1 – з загиблим пішоходом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua