Онлайн TV FM радіо FM пауза

Допомога від Івано-Франківської обласної спілки журналістів НСЖУ. Відео

Новини

В Івано-Франківській обласній спілці журналістів НСЖУ передали продукти харчування представникам засобам масової інформації, які в час війни переїхали з прифронтових регіонів, пенсіонерам та родичам військовослужбовців.

Івано-Франківська обласна спілка журналістів НСЖУ отримала продуктові набори від Української федерації банків продовольства. Координаторка центру журналістської солідарності Вікторія Плахта зазначає, що їх передають тим представникам засобів масової інформації, які найбільше потребують підтримки.

«Хочу зазначити, що це вже не перша допомога ветеранам журналістики та переміщеним особам. Тепер хочемо передати декілька пакунків дружинам військовослужбовцям Збройних Сил України, бо розуміємо як їм зараз важко. Цього разу ми отримали 10 пакунків, орієнтовно вартість кожного -1500 гривень»,- розповіла Вікторія Плахта, голова організації в Івано-Франківська обласна спілка журналістів НСЖУ

Один з пакунків отримала й Марина Трубнікова. Два роки тому жінка із сином та батьками переїхали в Івано-Франківськ з Ізюму, що на Харківщині. Зізнається, що ця допомога для неї дуже цінна, адже багато коштів доводиться витрачати й на інші життєво-необхідні речі.

«Я дуже дякую спілці журналістів за таку добру ініціативу і всім людям, які зібрали цю допомогу. В наш час це дуже важливо – підтримка, а особливо увага і турбота. Це відчувається серцем»,– ділиться Марина Трубнікова, внутрішньо переміщена українка.

Ще один продуктовий набір вручили журналісту Миколі Петрийчуку. Нині чоловік не працює через хворобу. За допомогу, каже, дуже вдячний, адже підтримка нині важлива.

«Мене можна вважати ветераном журналістики, який зараз «на творчих хлібах». Я не маю змоги працювати, а допомога – це завжди важливо»,– зізнається Микола Петричук, член Івано-Франківської обласної спілки журналістів НСЖУ.

Також гуманітарну допомогу передали й дружині військовослужбовця Сергія Білого – Вікторії. Нині її чоловік захищає Україну на Бахмутському напрямку. Тож, розповідає Вікторія, доводиться самостійно опікуватись родиною.

«Можна говорити про високу зарплату військових, але ніхто не говорить про те, що її велику частину вони витрачають на необхідне військове обладнання»,– сказала Вікторія Біла, дружина військовослужбовця.

Торік Національна спілка журналістів України отримала від Української федерації банків продовольства понад 5 тон гуманітарної допомоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua