Онлайн TV FM радіо FM пауза

До дня боротьби з торгівлею людьми в Івано-Франківську відкрили інсталяцію «Придивись». Відео

торгівля людьми Новини

Коли у пошуках кращого життя та заробітку – можна втратити усе. В Івано-Франківську до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відкрили інсталяцію «Придивись». Цей день має на меті привернути увагу до тяжкого становища мільйонів людей, які стали жертвами торгівлі людьми. А також популяризувати правила безпеки під час міграції.

Асистент з питань захисту міжнародної організації з міграції Назарій Куземка зазначає, що під час повномасштабної війни проблема торгівлі людьми особливо загострилась.

Без упину допомагає особам, які стали жертвами торгівлі людьми й благодійний фонд «Карітас». Цьогоріч до доброчинців за підтримкою звернулись 18 постраждалих. Це як місцеві, так і вимушені переселенці.

Долучились до акції й вихованці Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. Близько двох сотень студентів із тематичними наклейками на грудях пробігли вздовж Стометрівки. Таким чином, привертаючи увагу перехожих до проблеми торгівлі людьми.

Експозиція «Придивись» нині була розміщена у приміщеннях залізничних та автовокзалів, торгових центрів, на центральних площах міст у 20 областях України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua