Онлайн TV FM радіо FM пауза

Комаров під час першої експедиції Україною покаже місця неймовірної сили у Карпатах

Новини

Український мандрiвник та ведучий програми “Свiт навиворiт” Дмитро Комаров у 2021 роцi вперше вирушить в експедицiю Україною, щоб показати, де вiдпочивати цього лiта, що подивитись та як вiдчути справжнiй екстрим.

Як повідомляє пресслужба «1+1», прем’єра спецпроєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» з нагоди 30-річчя Незалежності України зовсім скоро відбудеться на телеканалі «1+1».

Використовуючи свій фірмовий стиль та величезний досвід мандрів, Дмитро Комаров обіцяє показати Україну такою, якою її ще ніхто не бачив.  Активний відпочинок, екстрим та найнезвичайніші місця – тільки вже не в далеких країнах, а на рідній землі.

«Який він – п’ятизірковий відпочинок на «українських Мальдівах»? Де знайти Венецію, не виїжджаючи за межі власної країни? Що водиться в українській Амазонці? Я покажу вам справжні дива нашої держави. Україна настільки яскрава та вражаюча, що тут знайде собі відпочинок по душі і справжній екстремал, і прихильник романтичного відпочинку на морському узбережжі, і шукач містичних пам’яток та місць сили, і навіть обізнаний гастрономічний турист. Ми покажемо українцям популярні місця відпочинку з нового ракурсу та відкриємо нові туристичні напрямки», – розповів Комаров.

Повідомляється, що кожен з випусків «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» розкриватиме туристичний потенціал країни в певній сфері. Телеглядачі побачать Україну екзотичну – з повним зануренням у світ дикої природи, уроками виживання у справжній пустелі та сафарі. Вони відкриють Україну романтичну – з райськими островами, чистою прозорою водою та найкращими місцями для insta-фото. Містична Україна вразить давніми обрядами мольфарів та місцями неймовірної сили у Карпатах.

Є і екстремальний туризм в нашій державі – із захоплюючими дух польотами, стрімкими падіннями та карколомними рекордами між небом і землею.  Досліджуючи оздоровчі можливості нашої країни, Дмитро Комаров побуває на українському Мертвому морі та розповість про маловідомі, але по-справжньому цілющі місця. І на десерт телеглядачам відкриється гастрономічна Україна – не всім відомо, що наша країна славиться не тільки смачними стравами, але і вишуканими делікатесами.

Як повідомляло РАІ, гуцульські громади Закарпаття та Прикарпаття планують укласти договір про співробітництво для підвищення розвитку туризму.

А яка ваша реакція?
+1
21
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua