Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відкрилася виставка дитячих робіт. Відео

Новини

У Калуші відкрилася виставка дитячих робіт. Загалом в експозиції представлено понад 160 художніх творів. Переглянути їх мають можливість усі охочі впродовж місяця.

Секрет художньої творчості полягає в тому, як діти виражають себе за допомогою малювання. Використовуючи різні поєднання кольорів, вони створюють унікальні роботи. Виставка «Діти малюють» відрізняється від попередніх тим, що це результат роботи тих дітей, які навчаються у центрі творчості та відвідують приватні майстерні художників.

В експозиції представлено 163 роботи, виконані у різних техніках, серед них – малюнки вихованців творчої студії «Ремесло».

Свої роботи представили і 5 вихованців відомого калуського художника Володимира Романіва. Він працює з дітьми з 1987 року, і навчає їх малярству професійно.

Вихованка Володимира Романіва Марта Пилипко пов’язала свою долю з малярством, вступивши до Любліна на спеціальність «Графічний дизайн». Для неї малювання – це спосіб передати свої почуття і відчуття.

Загалом роботи своїх вихованців представили: майстрині Христина Музичин та Ольга Шпук (студія «Ремесло»), гурток «Веселі акварельки» центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (керівник Іван Матвіїв), приватні студії Володимира Романіва, Вітольда Сеньковського, Стефана Баки, Ореста Костіва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua