Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели ярмарок, щоб зібрати кошти на особливий дитсадок. Відео

Новини

Вироби з кераміки, хенд-мейд, біжутерія, картини та майстер-класи для дітей. Ярмарок для збору коштів провів благодійний фонд «Янголи поруч». Виручені кошти будуть спрямовані на обладнання для дитсадка, де навчатимуться діти ВПО, діти з сімей у скрутних життєвих обставинах та інших пільгових категорій.

«Є дітки, які уже ходять у дитсадок, їх восьмеро, та є ще діти в черзі, які б хотіли бути в нашому дитсадку. Але ми ще не маємо фінансування під це. Тому шукаємо меценатів, спонсорів, виходимо на такі благодійні акції», – каже співзасновниця БФ «Янголи поруч» Ореста Возняк.

благодійний ярмарок

Більша половина представлених виробів – це робота вихованців центру розвитку дітей «Янголи поруч». Серед них є керамічні вироби. Це, кажуть благодійники, не просто вироби із глини, а й результат дитячої фантазії під час арттерапії.

«Через створення своїх виробів, зокрема ліплення, діти долають свої страхи, вони показують свої емоції, знайомляться одні з одними. За допомогою глини, можуть навіть передати вітання своїм батькам», – розповідає адміністраторка центру розвитку дітей «Янголи поруч» Ольга Кудлик.

Зупиняються, роздивляються та долучаються до благодійної мети й перехожі. Свій внесок вони роблять, купуючи щось із виробів.  

Загалом, нинішнє дійство організували задля розвитку дитсадка, який, кажуть благодійники, вдалось створити не так давно. Він потрібен дітям, які не можуть адаптуватися у великих державних дитсадках.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua