Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Дім Сірка” підписав угоду із Коломийською міськрадою: у місті почнуть виловлювати та стерилізувати безпритульних тварин. Відео

Новини

У Коломиї відбулося підписання угоди між управлінням комунального господарства міста та представниками організації “Дім Сірка”. Мета – утримання притулку для безпритульних тварин, їх вилов та стерилізацію у Коломийській громаді. На ці потреби в бюджеті передбачено майже 1 мільйон гривень.

У організації “Дім Сірка”вже є необхідний досвід, адже вони давно працюють в Івано-Франківську, Калуші та інших містах області. Наразі “Дім Сірка” буде здійснювати вилов, стерилізацію та вакцинацію собак та котів, а також опікуватиметься тими, що потрапили до притулку, розповідає голова організації Наталія Когут.

“Раз на тиждень буде приїжджати ловець із Франківська. Буде відловлювати тих тварин, які не йдуть у руки, привозити в стерилізаційний пункт. Якщо тварина є агресивна, на неї була заявка чи був укус, вона буде забиратися в притулок. Але я не знаю, чи вона попаде в коломийський притулок, тому що там немає місць. Для таких тварин потрібні окремі вольєри”, – розповіла Когут

Угоду із громадською організацією від коломийської громади підписав начальник управління комунального господарства Андрій Радовець. Каже, що робитиме все, аби притулок функціонував і надалі.

А яка ваша реакція?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua