Онлайн TV FM радіо FM пауза

Депутати Івано-Франківської міської ради розглянули бюджет на 2022 рік. Відео

Новини

Івано-Франківські депутати зібрались на чергову сесію міської ради. На початку засідання пластуни передали чиновникам Вифлеємський вогонь миру. А далі депутати перейшли до порядку денного.

Стартували традиційно зі звернень. Секретар міської ради Віктор Синишин зачитав документ, у якому йшлось про компенсацію тарифної різниці на тепло.

Звернулись франківські чиновники до прем’єра та голови СБУ з проханням провести перевірку на арматурному заводі. Мовляв, упродовж останніх двох років підприємство зупинило виробництво, а працівникам не виплачують зарплату. Нині ця заборгованість перевищила 8 мільйонів гривень.

А ще депутати міськради попросили у президента Зеленського взяти на контроль реконструкцію Івано-Франківського аеропорту.

Після звернень чиновники перейшли до найважливішого питання цього засідання. Йдеться про бюджет Івано-Франківської громади на 2022 рік. Заступниця мера Вікторія Сусаніна зазначає, він буде складний.

Отож загальний фінансовий ресурс бюджету на наступний рік складатиме більше трьох мільйонів гривень. Доходи громади, а також сума видатків – понад 4 мільярди гривень. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua