Онлайн TV FM радіо FM пауза

День народження Степана Бандери в Тернополі відзначили смолоскипною ходою. Відео

Новини

День народження Степана Бандери напередодні в Україні відзначили смолоскипною ходою. В Києві зібралося близько тисячі людей на акцію. Смолоскипна хода розпочалася у парку Тараса Шевченка біля пам’ятника Кобзареві. Звідти люди рушили до Майдану Незалежності, а далі на Банкову до Офісу президента. Усе відбувалося за посилених заходів безпеки.

Ще масштабнішою хода була в Тернополі. Близько двох тисяч людей зі смолоскипами пройшли центральною вулицею міста до пам’ятника Бандері. Біля монумента поклали квіти та провели патріотичне віче з піснями.

Вже всьоме відбулась смолоскипна хода у Слов’янську на Донеччині. Близько сотні людей з прапорами та смолоскипами пройшли середмістям Слов’янська. Опісля провели мітинг. Схожа акція до 113 річниці від дня народження лідера Організації українських націоналістів також відбулася у Сумах, Полтаві, Дніпрі, Кривому Розі, Рівному та у Черкасах.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua