Онлайн TV FM радіо FM пауза

Делегація Асоціації міст України відвідала Норвегію з навчальним візитом

Новини

Делегація відвідала Норвезьку асоціацію місцевих та регіональних влад (КС) KS Kommunesektorens organisasjon – багаторічного партнера Асоціації міст України, та ознайомилася з діяльністю цієї організації, міжнародними проєктами, стратегічним плануванням міста.

Про це зазначає Асоціація міст України.

Наталія Лазаренко вручила Еліті Цакуле, керівниці відділу міжнародних проєктів КС, Подяку Голови Асоціації міст України за успішну співпрацю та допомогу у розвитку місцевого самоврядування України.

Андріан Толлефсен, мер міста Овре-Ейкер підписав з Оленою Фроловою Протокол про наміри співпраці під час зустрічі представників норвезьких та українських громад.

Делегація зустрілася з Джеймсом Стоувом Лоренценом, радником мера Осло з міського розвитку, який розповів про діяльність міської ради та допомогу Україні під час війни. Він висловив абсолютну солідарність з Україною і зазначив, що Осло робить все можливе для допомоги Україні та її громадянам, які прибули і проживають у місті.

Асоціація міст України та Норвезька асоціація місцевих та регіональних влад сприяли налагодженню та продовженню співпраці Балти та Овре-Ейкера, Рівного та Фредрікстада, Дніпра та Драммена, Павлограда і Лієра, Бердичева та Акерхуса, Городка та Мідт-Телемарка, Миколаєва і Крістіансанна.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua