Онлайн TV FM радіо FM пауза

Де в Івано-Франківській області безоплатно зробити операцію?

Новини

Програма медичних гарантій покриває і невідкладні, і планові операції. У будь-якій лікарні, яка має договір із НСЗУ Національна служба здоров’я України за пакетом «Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах» або «Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонару одного дня» оперативні втручання є безоплатними.

Про це пише на офіційній сторінці «Facebook» Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

У Івано-Франківській області 30 лікарень законтрактовано за пакетом «Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах» та 30 закладів уклали з НСЗУ договори за пакетом «Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонару одного дня».

Для планової операції у пацієнта має бути електронне направлення, видане сімейним лікарем, терапевтом, педіатром чи лікуючим лікарем.

Відповідна лікарня може проводити лише ті оперативні втручання, які властиві медичному закладу відповідно до напряму надання медичної допомоги та галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я. Так, наприклад, не кожна лікарня зможе провести планове оперативне втручання через злоякісне новоутворення, хірургічне втручання на очах чи нейрохірургічне втручання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua