Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійний фонд «Чисті серцем» підготував благодійну допомогу для ВПО та військових. Відео

screenshot 15 4 - Благодійний фонд «Чисті серцем» підготував благодійну допомогу для ВПО та військових. Відео - rai.ua Новини

Благодійний фонд «Чисті Серцем» передав чергову допомогу. Цього разу для військовослужбовців, що боронять нашу державу на прифронтових територіях. Загалом вдалось укомплектувати понад 20 тонн гуманітарної допомоги.

Вся ця допомога відправиться у Дніпропетровську область, а вже звідти буде розподілятись по військових частинах для наших захисників.

До передачі допомоги доєдналися й міжнародні партнери. До того ж, італійські доброчинці вперше завітали до України та самостійно привезли вантаж благодійному фонду, каже директорка благодійного фонду Ірина Рабарська:

«Ми дуже вдячні за те, що від самого початку повномасштабного вторгнення нас дуже активно підтримує громада італійського міста Рієті. Цього разу самі італійці зібралися коштами і закупили найнеобхідніші медичні засоби, також продукти харчування і одяг. Самі особисто привезли це все в Україну, вперше відвідавши наше місто. Вони дуже вражені силою та волею українців, тому й надалі хочуть нас підтримувати і допомагати чим зможуть».

Також, кожен гуманітарний вантаж доброчинцям вдається отримати завдяки підтримці Китайської народної республіки та МЗС України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua