Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чотирилапа помічниця кінолога на кордоні виявила авто з сигаретними тайниками

Новини

На кордоні з Румунією закарпатські митники виявили авто з хитромудрими сигаретними тайниками. Жителя Закарпаття «притягнула» до відповідальності чотирилапа помічниця кінолога Дана.

45-річний чоловік вирішив підзаробити на перепродажу тютюнових виробів за кордоном. В автомобілі виготовив кілька сховищ.

«Та гострий нюх досвідченої «митниці» Дани, яка вправно знаходить будь-які важкодоступні сигаретні тайники, не перехитрить жоден контрабандист. Собака миттєво винюхала «тютюновий трофей» у конструктивних порожнинах порогів автомобіля, подавши господарю спеціальний знак»,- повідомляє Державна митна служба України.

Аби дістатися до тайників, митникам довелося демонтувати сидіння та декоративне покриття підлоги транспортного засобу. Цікаво, що для зручності виймання сигарет зі сховків чоловік прикріпив мотузку, якою підтягувалися приховані тютюнові вироби, перемотані скотчем по кілька пачок. Загалом із автівки вийняли майже чотири сотні пачок сигарет торгової марки «Compliment Blue».

Відносно порушника складено протокол за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України та до рішення суду вилучено предмети правопорушення разом з транспортним засобом марки «Peugoet», оціненим у майже 200 тис. грн.

Крім цього, на адресу Бюро економічної безпеки направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, позаяк виявлені сигарети були без марок акцизного збору України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua