Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинська ТЕС інвестувала 570 млн грн в ремонт обладнання в 2021 році. Відео

Новини

ДТЕК Енерго – відповідальна і надійна компанія, яка  систематично інвестує в розвиток своїх підприємств. Бурштинська ТЕС, стратегічний партнер Бурштинської громади, не є виключенням. За результатами цьогорічної ремонтної кампанії станція інвестувала чималі кошти в ремонт обладнання.

Як повідомили енергетики, сума вкладень сягнула 570 млн грн. У що вклали гроші енергетики в 2021 році, та що планують в 2022 розповів в.о. директора ДТЕК Бурштинська ТЕС Максим Шумченко.                                                                                                            

В осінньо-зимовий період потреби своживачів в електроенергії зросли в рази, а відповідно навантаження на Бурштинську ТЕС теж підвищилося. В роботі щодня залишається 8-10 енергоблоків, які відпускають електроенергію не лише в Бурштинський енергоострів, але й в об’єднану енергосистему України.  Щоб все йшло гладко та без збоїв на станції не зупиняють ремонтувати обладнання навіть взимку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua