Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинська громада прощалася із захисником Андрієм Піліхом

Новини

Військовослужбовець служив старшим навідником гранатометного відділення гранатометного взводу механізованого батальйону. Внаслідок отриманих поранень він перебував на лікуванні у Дніпропетровській лікарні, але 3 листопада його життя обірвалось. 

Піліх Андрій Михайлович народився 23 квітня 1979 року в селі Тенетники. У 1986 пішов навчатися у перший клас Бурштинської школи №3. Після закінчення 9 класу поступив у кулінарне училище №20. Потім був призваний до армії. Служба проходила у м. Бердичів – пише Бурштинська міська рада.

Після армії пішов працювати у житлово-комунальне підприємство, згодом і одружився. У сім’ї народилося дві донечки: Оксана і Альбіна. Згодом здобув ще одну освіту в енергетичному технікумі і пішов працювати на БуТЕС.

24 лютого 2022 року розпочалась війна і у березні 2023 року Герой пішов захищати Україну. Побував у найгарячіших точках Бахмута, Лиману, Костянтинівки. Третього листопада прийшла сумна звістка що Герой помер у Дніпропетровській лікарні. Йому було лише 44 роки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua