Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійники з Норвегії привезли допомогу в Калуську громаду

Новини

9 квітня Калуську громаду відвідав Том Кніге, благодійник з Норвегії, та волонтери ГО «Спільно». В черговий раз привезли гуманітарний вантаж у Калуську центральну районну лікарню.

Як розповів медичний директор закладу Ярослав Кінаш, їх співпраця триває від початку повномасштабного вторгнення росії завдяки волонтеру Сергію Поспєлову. Вже неодноразово лікувальній установі благодійники надавали допомогу. І цього разу теж привезли розхідні матеріали, ліки, предмети догляду, інвалідні візки, вертикалізатори, підйомник та ін. Частину засобів буде відправлено військовослужбовцям у зону бойових дій.

А співпраця з благодійниками триватиме й надалі. Про це запевнила й Оксана Зубкова з Коломиї, брат якої проживає в Норвегії та сприяє підтримці України. Волонтерка розповіла, що норвежці самоорганізувалися для допомоги українцям. Хоча проживають у різних населених пунктах, та через соціальні мережі оголошують збір гуманітарної допомоги.

Долучаються й волонтери з України. За кордон вони передають сувеніри, які продають. А виручені кошти спрямовують на допомогу українцям.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua