Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійний фонд «Чисті серцем» відправив гуманітарну допомогу Одещині. Відео

Новини

Благодійний фонд «Чисті серцем» відправив близько 20 тонн продуктів та засобів гігієни людям, які мешкають на прифронтових територіях. Різноманітні крупи, макаронні вироби, а також підгузники малечі відправили на Одещину.

«Є все необхідне для дорослих та маленьких діток: є і консервація і макарони, спагетті, олія, засоби жіночої гігієни, для дітей є памперси різних розмірів. Це йде для багатодітних дітей, памперси дуже потрібні. Це все сьогодні відправили туди», – розповідає співзасновник БФ «Чисті серцем» Василь Вишиванюк.

Директорка благодійного фонду Ірина Рабарська зазначає, що Одещину щодня обстрілює ворог і не в усіх селах чи містах люди мають змогу придбати необхідні продукти чи засоби гігієни. Тому потрібно їх підтримувати.

«Ми матимемо змогу допомогти цивільному населенню, оскільки продовжуються дуже активні бойові дії. Схід і південь України страждає від постійних обстрілів, ракет і «шахедів». Дуже велика кількість людей залишаються без власного житла, також є багато малозабезпечених сімей, які не можуть на роботу піти і теж потребують допомоги», – пояснює директорка БФ «Чисті серцем» Ірина Рабарська.

До формування гуманітарного вантажу долучився отець Володимир Войтович. Він наголошує, що треба не лише молитись, а й працювати задля перемоги.

Ця допомога сформована за підтримки Міністерства закордонних справ України та  Китайської Народної Республіки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua