Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійна організація «Українська федерація банків продовольства» підтримує журналістів. Відео

Новини

Допомагають тим, хто опинився в скрутній ситуації. Благодійна організація «Українська федерація банків продовольства» продовжує підтримувати журналістів. Цього разу продуктові набори отримали представники засобів масової інформації, які мешкають на Прикарпатті.

Голова правління благодійної організації Дмитро Шкрабатовський розповідає, що цей гуманітарний бокс складається з найнеобхіднших продуктів харчування.

«В продуктовий набір входить 27 продуктів харчування, які необхідні для повноцінного раціону протягом двох тижнів. Продукти тривалого зберігання – крупи і консерви, все від українського виробника. Але, якщо приходить гуманітарна допомога з Європи, то ми додаємо її до наших наборів»,- розповів Дмитро Шкрабатовський, голова правління БО БФ «Українська федерація банків продовольства».

Івано-Франківський центр журналістської солідарності НСЖУ отримав 10 продуктових наборів. Їх передали ветеранам журналістики, медійникам-ВПО та дружинам військовослужбовців.

«Це не перша допомога для тих, з ким працює центр журналістської солідарності – внутрішньо переміщені особи, ветерани журналістики. Цього разу ми хочемо передати декілька пакунків дружинам військовослужбовцям ЗСУ. Ми старалися справедливо розподілити для тих, хто цього найбільше потребує. Орієнтовна вартість кожного пакунку – близько 1500 гривень»,– ділиться Вікторія Плахта, координаторка Івано-Франківського центру журналістської солідарності, секретариня НСЖУ.

Вікторія – дружина секретаря первинного осередку НСЖУ, військовослужбовця ЗСУ Сергія Білого. Нині чоловік захищає Україну на Бахмутському напрямку. А Вікторія самостійно опікується дітьми та мамою-пенсіонеркою. Тож, зізнається, ця допомога для неї важлива:

«Така допомога родинам військовослужбовців є необхідна. Мені дуже приємно, що про нас не забувають, велика вдячність за цю допомогу для нас».

В рамках співпраці Національної спілки журналістів України з благодійним фондом журналістам передано 355 продуктових наборів. З них найбільшу кількість у Запорізькій, Дніпропетровській, Одеській та Сумській областях. Пакунки безкоштовно доправляють журналістам у рамках проєкту Гуманітарна Нова пошта.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua