Онлайн TV FM радіо FM пауза

Батальйон Івано-Франківської громади готовий захищати населення. Відео

Новини

Захист міста, критичної інфраструктури та виявлення диверсантів. Такими є основні завдання територіальної оборони.

І батальйон Івано-Франківської громади, кажуть військові, уже готовий захищати населення. І для забезпечення життєдіяльності міста в умовах надзвичайних ситуацій чи військового стану уже створили батальйон.  

Також в громаді продовжуються роботи із комплектування військової частини тероборони резервістами.

Проте, зазначає командир бригади, нині залишається невирішеним одне із важливих питань. Мова йде про те, що управління бригади й батальйонів не мають місця постійної дислокації. Декілька варіантів, де можна було б розмістити батальйони тероборони, кажуть у мерії уже мають.  Й наразі опрацьовують оптимальне розташування для дислокації.

Нагадаю, тероборона — це окремі війська у складі Збройних сил, чиє основне завдання — захищати від ворога місто та критичну інфраструктуру. А також виявляти диверсантів, які можуть працювати в місті. Впродовж останнього часу актуальність у формуванні тероборони суттєво зросла. А з ініціативи міського голови Руслана Марцінківа, військовослужбовцям, що укладуть контракт та вступлять до тероборони виплатять 20 тисяч гривень так званих «підйомних».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua