Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті дитина постраждала через магнітні кульки: її довелось оперувати. Відео

Новини

Аж 7 магнітних кульок проковтнув п’ятирічний хлопчик в Івано-Франківській області. Лікарям довелось оперувати дитину та видаляти сторонні предмети.

Нещодавно до обласної дитячої лікарні поступив п’ятирічний хлопчик, який «з’їв» 7 маленьких магнітів.  Привезли малюка аж через 17 днів після того, як він проковтнув сторонні предмети.  Скарг у дитини не було, кажуть медики , проте магніти не рухалися кишківником, уже протягом десяти днів.

Під час операції медики  виявили інтимне зрощення стінки тонкої кишки, де розташовані 4 магніти, із стінкою сліпої кишки, де було 3 магніти. Проте, каже хірург Орест Борис, дитину вдалось прооперувати в так званий «холодний період».

Даний інцидент обійшовся без  небезпечного ускладнення, розповідають медики. Проте, зазначають, випадки проковтування дітками різних сторонніх предметів – непоодинокі. Найчастіше трапляються монети, ковпачки від ручок та  дрібні деталі іграшок.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua