Онлайн TV FM радіо FM пауза

6 медалей здобули спортсменки Івано-Франківська на Кубку України з таеквон-до ІТФ. Відео

6 медалей здобули спортсменки Івано-Франківська на Кубку України з таеквон-до ІТФ. Відео Новини

Повернулися з нагородами. В Черкасах відбувся Кубок України з таеквон-до ІТФ серед учнів загальноосвітніх шкіл та ДЮСШ. Понад 800 спортсменів з усієї України змагалися за нагороди. 6 медалей здобули три сестри Копаниці з Івано-Франківська. 

З 11 по 13 жовтня у Черкасах проходив Кубок України з таеквон-до ІТФ, де змагалися понад 800 учнів загальноосвітніх шкіл та закладів позашкільної освіти спортивного профілю. Івано-Франківську область представляли три сестри Копаниці – вихованки ДЮСШ №3. Під керівництвом тренера Дзвенислави Токаревої дівчата здобули 6 медалей.

Дзвенислава Токарева характеризує восьмирічну Терезу Копаницю як рухливу, динамічну та енергійну дівчинку. Вона стала абсолютною чемпіонкою, завоювавши дві золоті медалі.

Єлизавета Копаниця виборола золото в спарингу та бронзу в розділі туль. Каже, хвилювалась, проте була впевнена у своїй перемозі. 

Найстарша із сестер Ніна займається таеквон-до 3 роки. Спорстменка здобула срібло в спарингу і бронзу в розділі туль. Каже, тепер готується до майбутніх змагань.

До слова, 26 жовтня відбудеться Відкритий Кубок з таеквон-до ІТФ Івано-Франківської області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua