Онлайн TV FM радіо FM пауза

2 липня – День податківця України

Новини

2 липня відзначається День працівника державної податкової служби України. Основна мета — підкреслити важливість податкових органів у розвитку держави та визнання їхньої роботи.

«Сьогодні свій професійний день відзначають працівники державної податкової служби України, робота яких у час повномасштабної війни робота стала ще більш відповідальною, оскільки наповнювати казну і підтримувати економіку зараз дуже важливо. Особливу шану висловлюю податківцямм, які захищають незалежність та суверенітет нашої держави в лавах Збройних сил України. Шановні податківці, нехай у вирішенні професійних завдань вам завжди допомагають самовідданість, завзятість та витримка. А ваша сумлінна праця слугуватиме на благо України»,- привітала з професійним святом Світлана Онищук.

Очільниця ДПС Тетяна Кірієнко під час наради привітала працівників центрального апарату та територіальних органів ДПС з професійним святом – Днем податківця України.

«Наша служба є невід’ємною частиною великого механізму, який забезпечує економічну безпеку та стабільність держави. Я вірю в силу кожного фахівця податкової служби та в силу командної роботи. Наша стійкість і сила волі – це запорука нашої перемоги», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Вона також відзначила роботу колег з прифронтових регіонів, які сміливо продовжують працювати в небезпечних умовах, забезпечуючи підтримку економіки задля перемоги та стрімкого відновлення країни після війни. 

Окремо очільниця ДПС подякувала податківцям, які вдягнули військову форму і стали на захист української землі. 

«Нехай здійсниться наша головна мрія – Перемога України. Я вірю, що разом ми створимо службу, якою пишатиметься кожен співробітник і кожен українець», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Головне зображення: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Folevsk-gromada.gov.ua%2F2023%2F07%2F02%2Fz-dnem-praczivnyka-derzhavnoyi-podatkovoyi-sluzhby-ukrayiny%2F&psig=AOvVaw3ug2UCa48NQsR2UeJ_ywOj&ust=1720011783826000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBEQjRxqFwoTCIDElK21iIcDFQAAAAAdAAAAABAE

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua