Онлайн TV FM радіо FM пауза

19 червня в Україні святкують День медичного працівника. Відео

Українські працівники охорони здоров’я демонструють величезний героїзм та мужність у нашій спільній боротьбі з російським агресором. 19 червня в Україні вони відзначають професійне свято. З цієї нагоди в обласній військовій адміністрації відбулись урочисті заходи.

Заступниця генерального директора центру легеневих захворювань Мар’яна Конюська каже, нині всі працюють 24 на 7. Багато колег зараз на фронті, а ті лікарі, які в тилу лікують військових та тих, хто прибуває в область з тих куточків України, де відбуваються активні бойові дії.

Доктор Медичних наук, професор, Зіновій Ожоган, пригадує, як складно було під час спалаху пандемії. Але війна стала ще складнішим випробуванням для кожного, для медичних працівників в тому числі.

Медичні працівники області напередодні професійного свята отримують відзнаки та найвищі нагороди за свою працю. Привітала медиків й голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua