Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели благодійний маскарад для дітлахів та їхніх батьків. Відео

screenshot 2 9 - В Івано-Франківську провели благодійний маскарад для дітлахів та їхніх батьків. Відео - rai.ua Новини

В ролі улюбленого казкового персонажу, тварини або ж фантастичної істоти. В Івано-Франківську відбувся благодійний маскарад для дітлахів та їхніх батьків. Організаторка, Анна Довженко, розповідає, таким чином хотіли створити свято для малечі та подарувати їм позитивні емоції.

«Зараз через події в Україні, через війну, ми дуже довго вагалися в якому плані могло б бути це свято і чи взагалі доречне. Але діти все одно потребують якогось нормального життя, яке ми їх намагаємось дати попри все, що відбувається. І оскільки були запити від батьків, ми вирішили влаштувати все таки свято. Діти дуже люблять одягатися, тому це був маскарад».

В образі чаклунки прийшла юна Ліза Прокопчук разом зі своєю мамою. Дівчинка розповідає, вбрання обирали з бабусиного гардеробу, адже мали на меті відтворити саме український давній образ.

А от в ролі міфічної феї до маскараду доєдналась пані Тетяна з донечкою Яриною. Крила для їхнього образу жінка виготовляла самостійно, бо робить це уже вже більше п’яти років.

screenshot 3 8 - В Івано-Франківську провели благодійний маскарад для дітлахів та їхніх батьків. Відео - rai.ua

Також, організатори маскараду вирішили підготувати свято й діткам, що постраждали від війни. Зокрема, учасники повинні були принести подарунки, які відправлятимуть адресатам в різні куточки України.

В рамках маскараду провели різноманітні майстер-класи. Виручені кошти передали волонтерам з організації «Бандерівський схрон», які комплектують аптечки для військових.

screenshot 5 6 - В Івано-Франківську провели благодійний маскарад для дітлахів та їхніх батьків. Відео - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua