Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківців закликають поділитись частинкою своєї бібліотеки, щоб нагодувати бідних. Відео

screenshot 40 1 - Франківців закликають поділитись частинкою своєї бібліотеки, щоб нагодувати бідних. Відео - rai.ua Новини

Доброчинці Спільноти святого Егідія оголосили про збір літератури. Книги продадуть на благодійному ярмарку. А за виручені кошти придбають необхідне людям, які опинилися у скруті – малозабезпеченим, переселенцям та безхатькам.

Кілька улюблених книг принесла у Спільноту й Тетяна Сітнікова. Жінка переїхала в Івано-Франківськ з Краматорська. Каже, до акції долучилась, бо дуже хоче щоб кожен відчув різдвяне диво.

«Зараз в кожного своя історія: хтось залишився зовсім без нічого, без домівок. Є люди місцеві, які не можуть самі себе забезпечити, бо пенсії малі. Тому треба допомагати всім».

Координатор Спільноти святого Егідія в Івано-Франківську Іван Харук каже, люди активно відгукуються та приносять літературу. Всього за кілька днів вдалось зібрати близько пів сотні книг. Серед них і дитяча література, і психологія, і художня. Загалом, це книги, які вже прочитані, але вони в доброму стані і можуть ще комусь бути цікавими.

спільнота святого егідія

Принести власні книги можна в гуманітарний центр допомоги Спільноти святого Егідія, що по вулиці Коновальця 7-Б. Збір літератури триватиме до кінця тижня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua