Онлайн TV FM радіо FM пауза

Розвиток туризму на Східній Бойківщині: громади підписали меморандум. Відео

screenshot 27 4 - Розвиток туризму на Східній Бойківщині: громади підписали меморандум. Відео - rai.ua Сюжети

Об’єдналися задля створення єдиної туристичної дестинації у межах етнорегіону Бойківщини. У Долині відбувся круглий стіл «Співпраця та розвиток громад Східної Бойківщини», в результаті якого між Болехівською, Долинською та Вигодською громадами був підписаний меморандум.

«На нашу думку, найактивніші, найбільш спроможні і кваліфіковані громади підписують договір про співпрацю. Його стратегічна мета єдину туристичну дестинацію на нашій Бойківщині і 2024 рік ми спільно присвятимо роботі, щодо напрацювання розвитку туризму на території цих трьох громад, для того щоб в майбутньому перейти до наступного кроку. А наступним кроком буде створення спільного комунального підприємства або іншого інструменту», – прокоментував начальник відділу туризму Івано-Франківської ОВА Віталій Передерко.

Голова громади Іван Дирів зізнається, його дуже тішить, що підписання такого меморандуму відбувається саме у Долині. І він переконаний що це важливий крок для розвитку туризму на територіях Східної Бойківщини.

Розвиток туристичного напряму сприятиме розвиткові економіки, наголосив перший заступник голови Болехівської ТГ, Василь Юрочко.

Меморандум став результатом спільної роботи територіальних громад в рамках проєкту «Бойківські Карпати».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua