Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Бруківка не зброя”: під стінами адміністрації люди вимагали спрямувати гроші на ЗСУ. Відео

screenshot 18 1 - "Бруківка не зброя": під стінами адміністрації люди вимагали спрямувати гроші на ЗСУ. Відео - rai.ua Новини

Близько сотні небайдужих іванофранківців доєднались до всеукраїнської акції «Гроші на ЗСУ». Люди вимагали спрямувати гроші з міського та обаласного бюджетів на допомогу військовим.

Серед присутніх – чимало родичів військовослужбовців. Чоловік Світлани – боєць 7-го стрілецького батальйону. Воїн вже 15 місяців «на нулі».

“Для чого ця бруківка?! Я сама із села Дубівці, Галицького району. У нас зроду віку не було асфальту і бруківки, то для чого це, якщо наші хлопці помирають. Чому ми не можемо захистити хлопців, коли вони захищають нас”.

акція гроші на зсу

На думку учасника акції Максима Сича кошти, які нині йдуть на ремонти вулиць та доріг, потрібно спрямовувати на військових, щоб зберегти їхні життя.

“За півтори роки до міського бюджету надійшло більше 600 мільйонів військового ПДФО. Всі ці кошти потрібно було спрямувати на допомогу військовим і закупівлю дронів, машин, тактичної медицини”.

акція гроші на зсу

Франківці на акцію збираються вдруге. І зазначають, влада справді починає прислухатись до людей. Цієї суботи на акцію «Гроші на ЗСУ» вийшли люди у понад півсотні містах України. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua